Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Πάμε σε debate ακόμα και στον φίλο σου τον Αυτιά (βίντεο)

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά αρκετές είναι οι φορές που ο Αλέξης Τσίπρας έχει προκαλέσει σε debate τον πρωθυπουργό, με τον Κ. Μητσοτάκη να το αποφεύγει όπως ο… διάολος το λιβάνι.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν έχασε ούτε σήμερα από τη Νέα Σμύρνη την ευκαιρία να καλέσει τον πρωθυπουργό σε μια τηλεμαχία, ενόψει και τις κρίσιμης εκλογικής μάχης της 21ης Μαΐου.
Δείτε:

Αλ. Τσίπρας: Το «παραμύθι του Μητσοτάκη» τελειώνει την 21η Μαΐου- Θερμή υποδοχή από πλήθος κόσμου στη Ν. Σμύρνη (φωτο- βίντεο)

Γιατί τα παιδιά ξέρουν καλά: Η πιο τρυφερή στιγμή, που δεν μπορούν να “φτιάξουν” όλοι οι image makers του κόσμου (βίντεο)

«Τον καλώ να συζητήσουμε ανοιχτά» ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για τις συντάξεις, για τους πλειστηριασμούς, για τους νέους, όπως είπε νωρίτερα.

«Να πάμε σε έναν τηλεοπτικό σταθμό» σημείωσε στη συνέχεια ο Α. Τσίπρας και πρόσθεσε: «Θέλει στον φίλο του τον κ. Αυτιά; Όπου θέλει να πάμε. Αλλά να τολμήσει να έρθει ενώπιος ενωπίω. Οι δυο μας. Να μιλήσουμε προγραμματικά, να μιλήσουμε πολιτικά, να αντιπαρατεθούμε με επιχειρήματα, όχι με ψέματα και προβοκάτσιες».
Δείτε σχετικό tweet

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί